Coaching

Met plezier naar je werk gaan. Wie wil dat nou niet? Als je lekker in je vel zit, fluitend naar je werk gaat en leuke collega’s hebt, presteer je beter. Daarom is het voor zowel de werkgever als de werknemer interessant om te investeren in werkplezier. Veel mensen gaan om diverse redenen niet met plezier naar hun werk. Als je niet weet hoe je kunt veranderen, is het fijn als er iemand is die je onafhankelijk daarbij helpt. Zodat je weer schik in je werk krijgt en betere resultaten zult boeken.

Teamcoaching

Als team kun je ook gecoached worden. Bij enkele opdrachtgevers verzorgen wij regelmatig het zogenaamde Werkoverleg XL. Als frisse blik van buitenaf schuiven we regelmatig bij het grote werkoverleg aan om situationeel te coachen en praktische tips te geven. Onze klanten ervaren dat als vernieuwend en motiverend.

Ondernemerscoaching

Veel ondernemers worstelen met uiteenlopende vraagstukken. Denk daarbij aan keuzes die gemaakt moeten worden in verband met groei of keuzes die gemaakt moeten worden in deze veranderde tijden. Als je het even niet meer weet, dan is het goed om iemand te hebben die je bij dat soort vraagstukken begeleidt. Iemand die de zaken weer voor je in perspectief zet, je laat relativeren waardoor je betere besluiten kunt nemen. Om het morgen nòg beter te doen dan vandaag.

Montizaan Training en Coaching is aangesloten bij de Ethische Code van Phoenix Opleidingen Utrecht.

Logo ethische code Phoenix