Dreamschool niet alleen voor drop-outs

Dreamschool foto

Ik ben onder de indruk van het televisieprogramma Dreamschool van de NTR elke maandag op NPO3. Enerzijds kijk ik met enige jaloezie naar de masterclasses. Colleges van bekende Nederlanders zoals Eva Jinek en Professor Dr. Erik Scherder. Daar wil ik ook wel les van. En anderzijds zie ik ook hoe de jongeren worstelen met hun situatie, veelal als gevolg van een onevenwichtig verleden en thuissituatie.

Drop-outs

Als trainer kijk in geboeid naar het optreden van Lucia Rijker en de rector van de school Eric van ’t Zelfde. Zij proberen in Dreamschool de dropouts, vastgelopen in het reguliere schoolsysteem opnieuw te inspireren en te motiveren om zichzelf te ontwikkelen. En dat is een hele klus. Waarin ze vooral ook met zichzelf geconfronteerd worden.

Steeds meer mensen willen geïnspireerd worden

Ondertussen loop ik rond met de vraag of er ook meer mensen zijn die geïnspireerd willen worden. Mensen met een baan, een vak die elke dag werken en ook wel eens opnieuw uitgedaagd willen worden. Er zijn vast wel mensen die  ook een masterclass ‘a la Dreamschool willen maar die niet weten waar je dat kunt volgen. Hoe zou je het vinden als jij je daarvoor individueel of in groepsverband voor kunt opgeven? Dat zou toch fantastisch zijn?

Masterclasses

Waarom organiseren we geen Dreamschool voor werknemers, ondernemers en zzp’ers? Een school waar je een masterclass krijgt van een ervaren professional die jou het geheim van effectiever werken of het geheim van beter samenwerken leert. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als 10 principes van effectiever werken, communiceren met Neuro Linguïstisch Programmeren, omgaan met verschillende gedragsvoorkleuren (DISC) en beter samenwerken door de succes principes van Lencioni. We hebben een reeks van 4 masterclasses voor je samengesteld. Lees hier meer over de masterclasses.

Wil jij geïnspireerd worden ‘a la Dreamschool? Neem dan contact met mij op. Je kunt mij bellen op 06-53524727 of stuur een e-mail naar gerrit@montizaantrainingenadvies.nl